tisdag 25 augusti 2015

Malte 3 år

Tiden går så fort! Speciellt när man har roligt! 
Han är i så rolig ålder nu så man undrar var han får allt ifrån :) dagliga skratt åt hans tokigheter <3 idag hade tanterna på dagis fått höra att han "bara får korv hemma". Mannen hade 30 års kalas i helgen och vi grillade en massa korv. Till på de blev de en del över som fick bli ett storkok av korvsås för infrysning. Så just nu blev de mycket korv men inte bara! ;) 

Vi har varit på läkarkontroll och första blodprovet är taget. Han var så duktig! Inga problem alls, aj sa han när de stack till och så var de bra med det! Har klagat på värk i benen och till och med haltat sig fram både hemma och på dagis. De villa dom kolla upp, speciellt med mina diagnoser eller ev borrelia. Allt var dock normalt, skönt!! Och växer man 10 cm på mindre än ett år kan de ju kanske kännas lite. Till på de börjar han bli klumpigare och snubblar mest hela tiden. Kanske också nånting med någon växtspurt då de blir svårt att hålla koll på lemmarna! :)

Han kan beställa och vet vad han vill ha för mat när vi går ut och äter! OMG min stora kille :D

Torr blev han nu under sommaren om de förstås ännu kan ske nån olycka ibland. 
I torsdags flyttade han upp en avdelning från igelkotten till myran på dagis. Känns riktigt bra fast jag först var lite mjäkiger med det. Riktigt bra för utvecklingen tror jag! 



Inga kommentarer: